Despre noi

4a-Design este compania de care aveți nevoie! Suntem conștienți că indiferent de tipul afacerii pe care o aveți, aveți nevoie de o echipă de profesioniști de încredere pentru a vă ajuta să începeți sau să reînnoiți proiectele dumneavoastră. Suntem gata să fim partenerul dumneavoastră de încredere în această călătorie!

Echipa 4a-Design este formată din arhitecți talentați, designeri inspirați, specialiști în marketing inovatori și experți în conținutul pentru social media. Suntem flexibili și adaptabili la cerințele și viziunile dumneavoastră, oferind servicii personalizate pentru fiecare proiect. Suntem specializați în proiecte de arhitectură și design interior pentru spații comerciale, și oferim, de asemenea, servicii complete de marketing online și offline pentru a sprijini afacerile dumneavoastră.

În ceea ce privește arhitectura și designul interior, punem accent pe crearea de spații comerciale atractive, funcționale și captivante. De la planificarea conceptului și proiectarea arhitecturală, până la designul interior, decorarea spațiilor și crearea de mobilier și produse, ne asigurăm că fiecare detaliu este pus în valoare pentru a crea o experiență memorabilă pentru clienți. Avem experiență în proiectarea și amenajarea diverselor tipuri de spații comerciale, cum ar fi magazine, restaurante, hoteluri, spații de birouri și multe altele.

Pe lângă arhitectură și design interior, oferim și servicii de dezvoltare a logo-urilor și brandurilor. Echipa noastră de specialiști în branding și design grafic dezvoltă identități vizuale puternice și materiale de promovare relevante pentru afacerea dumneavoastră.

În plus, punem la dispoziție și servicii complete de marketing online și offline. De la strategii digitale personalizate, dezvoltarea de site-uri web și optimizare pentru motoarele de căutare, până la gestionarea prezenței pe rețelele de socializare, campanii de publicitate online, marketing de conținut, campanii publicitare și organizarea evenimentelor de marketing și relații publice, suntem aici pentru a vă ajuta să vă promovați afacerea în mod eficient și să vă atingeți obiectivele de marketing.

Echipa noastră multiculturală vorbește patru limbi diferite: română, spaniolă, arabă și engleză. Această diversitate culturală ne permite să înțelegem și să abordăm nevoile clienților noștri internaționali cu o sensibilitate aparte.

Vă invităm să ne contactați pentru a discuta mai multe despre proiectele dumneavoastră. Suntem dedicați succesului afacerii dumneavoastră și suntem aici pentru a vă ajuta să transformați viziunile în realitate, să creați spații comerciale remarcabile și să vă promovați afacerea într-un mod eficient și captivant.

Echipa noastră

Alina Ledon

E-mail: 4amarketingdesign@gmail.com

Tel.: +40 733 155 065

Alina Ledon

Designer
Ahmed Elwakel

E-mail: 4aarchdesign@gmail.com

Tel.: +40 723 22 33 07

Ahmed Elwakel

Arhitect