Vila Khalid - Bragadiru

Architecture

Proiectul nostru de design exterior pentru o vilă unifamilială Parter + Etaj în stil neoclasic îmbină armonios elemente tradiționale cu accente contemporane pentru a crea o imagine de eleganță atemporală. Stuco alb imaculat, arcade grațioase, geamuri semirotunde și combinația subtilă de alb și gri antracit transformă această proprietate într-o oază de rafinament și distincție.

Fasada vilei este acoperită în întregime cu stuco alb, oferind o senzație de puritate și iluminând întreaga construcție. Elementul central al designului este reprezentat de arcadele mărețe care încadrează intrarea și ferestrele. Aceste arcade sunt realizate cu atenție la detalii, cu ornamente subtile ce amintesc de tradiția arhitecturii clasice.

Geamurile semirotunde sunt un alt element definitoriu al stilului neoclasic, adăugând un aer regal și nobil construcției. Acestea sunt plasate în mod strategic, îmbinând perfect funcționalitatea cu estetica. Structura geometrică a geamurilor adaugă un joc subtil de lumini și umbre, accentuând eleganța clădirii.

Designul exterior al vilei include și detalii decorative precum balcoane ornate, stâlpi clasic inspirați și elemente sculptate subtil în stuc. Aceste detalii adaugă adâncime și bogăție în designul general, subliniind esența estetică a stilului neoclasic.

Dacă sunteți în căutarea unei transformări spectaculoase pentru casa dvs., echipa noastră de experți în design vă stă la dispoziție. Vă invităm să ne contactați astăzi pentru a discuta mai multe despre cum putem aduce la viață viziunea dvs. de eleganță clasică și rafinament modern în designul exterior al locuinței dvs. Fiecare detaliu contează, iar noi suntem aici pentru a vă ajuta să transformați visurile dvs. în realitate. Așteptăm cu nerăbdare să colaborăm cu dvs. în crearea unei căsuțe care să reflecte autenticitatea și frumusețea stilului neoclasic în fiecare aspect. Contactați-ne astăzi pentru o consultație personalizată!

  • Vila Khalid - Bragadiru - 112
  • Vila Khalid - Bragadiru - 113
  • Vila Khalid - Bragadiru - 114
  • Vila Khalid - Bragadiru - 115
  • Vila Khalid - Bragadiru - 116
  • Vila Khalid - Bragadiru - 117